گوش کن | جانِ کلام را دریاب، راه جدیدی به جلو پیدا کن

نام کتاب: گوش کن – جانِ کلام را دریاب، راه جدیدی به جلو پیدا کن | نویسنده: بوبِت باستِر | مترجم: فاطمه حسینی سارانی | انتشارات: یساولی

بخش‌هایی از کتاب:

1- چرا وقتی کسی به حرف‌های‌مان گوش می‌دهد، خوب توجه می‌کند، و وقت و توجهش را به ما اختصاص می‌دهد، متعجب یا حتی قدردان او می‌شویم؟ چطور این عمل ابتدایی و قدیمی‌ترین حس از حواس‌مان به چنین کالای نایابی در جهان تبدیل شده است؟

2- وقتی تصمیم می‌گیرید به دیگران و دنیا توجه کنید، انگار یک نوع گیرنده را به کار می‌اندازید. گوش‌های شنوایی را، با روشی کاملا جدید و موثر پرورش می‌دهید؛ با پرورش گوش‌ها به شنیدن، آگاهی‌تان از محیط بیشتر می‌شود.

3- وقتی گوش‌دادن را یاد بگیرید، برای همیشه تغییر می‌کنید. با این کار بسیار بهتر می‌شوید. گوش‌دادن کاری روزمره، اما در عین حال عادی و با شکوه است. به علاوه، این کار بسیار سخاوتمندانه است.

4- گوش‌دادن وقت‌گیر است. باید مکث کنید و خودتان را با توجه تمام، در اختیار فرد دیگری بگذارید. اگر صادقانه نگاه کنیم، گاهی چنین کاری، کسالت‌بار است. شاید مسئله‌ی دیگران شما را اذیت کند؛ یا شاید آن‌ها سردرگم و دچار ناراحتی عاطفی باشند. ولی مواقعی هست که مهمترین کاری که از دستتان ساخته است، گوش‌دادن خواهد بود.

5- با گوش‌دادن، دنیای پنهان، خود را نمایان می‌کند.


پاسخ‌ها

  1. حسین کریمی نیم‌رخ
    حسین کریمی

    شنیده‌شدن آنقدر شبیه دوست‌داشته‌شدن است که افراد معمولی تفاوت این دو را از هم تشخیص نمی‌دهند.

  2. حسین کریمی نیم‌رخ
    حسین کریمی

    گوش‌دادن بنیان احترام است.

  3. حسین کریمی نیم‌رخ
    حسین کریمی

    برای سخن گفتن از حقیقت دو نفر لازم است. یکی برای سخن گفتن و دیگری برای شنیدن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *